Close
Dobrodošlica-mentalne-veštine-učenje-na-daljinu

Dobrodošlica :)

Dobro došli na sajt za – učenje na daljinu

Cilj obuke nije samo ovladavanje veštinama u oblasti koju odaberete već (kroz učenje na daljinu) i praktična primena u svim segmentima života. Radi se o učenju ali i prenosu stečenog znanja u druge životne oblasti kojima se bavite ili oblastima koje tek nameravate da odaberete. Stoga vam predlažem da prvo pročitate članak Pročitaj prvo mene.

Neku reč više o autorima možete da pročitate ovde. Za sad je samo jedan. Ostali sređuju tekstove i obučavaju se u pravljenju sajtova. Pravi uspeh će biti kad neko od čitalaca postane autor.

Pokrenuto je više tematskih celina koje se postepeno popunjavaju jednim člankom nedeljno. Koje će se teme više obrađivati u mnogome zavisi od interesovanja. Sajt je zamišljen kao interaktivan pa novi tekstovi prate zanimanje čitalaca.

Autor sajta nema pretenziju da sve sam napiše niti da izokola nagovesti kako su blogerstvo i istorija počeli s njim. Zbog toga se ovde rado dele linkovi prema interesantnim temama, kojima se sajt dopunjuje. Samim tim o brzini usvajanja gradiva odlučuju čitaoci.

Postoji i potreba da se tekstovi povremeno dopunjuju novim saznanjima i novim primerima. Veće prepravke nekad znače novi tekst o čemu se čitaoci obaveštavaju, dok će se manje izmene jednostavno sa datumom prikazivati u produžetku teksta. Tako je najbolje jer se tekstovi ne pišu za jednokratnu upotrebu. Istovremeno to mi je i vrsta zaštite od intelektualne krađe (čega naravno ima).

Ako vas nešto posebno zanima moguće su besplatne konsultacije . Na istom mestu biće i predlog za razmenu iliti cenovnik. Naravno sve na obostrano zadovoljstvo.

Želim vam korisno uloženo vreme.