afër
Mirë se vini-mendore-aftësi-mësim-to-distancë

Mirëdashësi :)

Mirë se vini në faqen e internetit të Learning Distance Learning

Qëllimi i trajnimit nuk është vetëm zotërimi i aftësive në zonën që zgjedhët (përmes mësimit në distancë) dhe aplikimit praktik në të gjitha segmentet e jetës. Ka të bëjë me të mësuarit por edhe me transferimin e njohurive të fituara në fusha të tjera me të cilat po merreni ose zonat që dëshironi të zgjidhni. Kështu që ju sugjeroj që së pari ta lexoni artikullin Lexo më parë.

Disa thonë më shumë për autorët që mundeni Lexoni këtu. Tani për tani, ka vetëm një. Të tjerët organizojnë tekste dhe janë të trajnuar në krijimin e vendeve. Suksesi i vërtetë do të jetë kur një nga lexuesit të bëhet një autor.

Janë nisur disa njësi tematike, të cilat plotësohen gradualisht me një artikull në javë. Cilat tema do të jenë më të përpunuara varet kryesisht nga interesi. Faqja është konceptuar si një tekst interaktiv dhe pasqyron interesin e lexuesve.

Autori i faqes nuk pretendon të shkruajë gjithçka ose madje të theksojë se blogimi dhe historia filluan me të. Për shkak të kësaj, lidhjet me tema interesante, të cilat vendi po plotëson, janë të kënaqur këtu. Prandaj, lexuesit vendosin për shpejtësinë e miratimit të materialit.

Ka nevojë që tekstet të plotësohen herë pas here me njohuri të reja dhe shembuj të rinj. Ndryshime të mëdha nganjëherë nënkuptojnë një tekst të ri për të cilin njoftohen lexuesit, ndërsa ndryshimet më të vogla do të shfaqen thjesht me datën në zgjerimin e tekstit. Kjo është më e mira sepse tekstet nuk janë të shkruara për përdorim të disponueshëm. Në të njëjtën kohë, kjo është gjithashtu një lloj mbrojtjeje kundër vjedhjes intelektuale (natyrisht, sigurisht).

Nëse jeni të interesuar për diçka të veçantë, ata janë të lirëkëshillim. Në të njëjtin vend do të ketë një propozim për shkëmbim ose çmimor. Natyrisht gjithçka është për kënaqësi reciproke.

Ju uroj një kohë të dobishme.

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!