afër

Ndërsa shkruaj Gordana-Đajić

 

Ndërsa shkruaj unë frymë, Ose si marr frymë, shkruaj ose shkruaj ndërsa shkruaj ...

Frymëzimi është në mua dhe nevoja e brendshme, drita hyjnore dhe mendimi hyjnor;
Frymëzimi është mirësia ime, mirësi e mirëgjithçka që ka rëndësi nën të mirën;
dhe dashuria si një jetë alfa dhe omega ...
mund të ketë dhembje dhe vuajtje;
frymëzimi është jeta ime në të gjitha format e saj ...

Alexander-Đajić
Alexander-Đajić


Topic me shkon përtej, të dalë me një mesazh, unë dua të dërgoj, në sytë për të parë në temën time dhe unë, dhe në fund të na bën, ne e njohim dhe bashkëngjitni dhe kur është e mundur, sinergji gjetur, kjo është një arsye të gjejë të mirën, mesazhi dhe të gjithë ju duhet frymëzimi im, ajo shkon deri në fund.

Gordana-Đajić
Gordana-Đajić


Një njeri i mirë është në qendër, dhe çdo karakter që unë e dua dhe jetoj me të.
Në çdo këngë unë hyj si në tempull;
Në kopshtin e tij e Edenit, unë kam ndërtuar një kishë, e brendshme e shesh stërvitjeje për kuajt e saj, se asnjë nga portat e ferrit nuk do të preken.

Gordana-Đajić
Gordana-Đajić

Kur gjejmë këngën dhe unë sinergji, bëjmë një temë të mirë, një mesazh dhe gjithçka që na nevojitet,dhe të kuptoni se ajo nuk ka tjetër, dhe jo tjetrën, dhe pastaj nuk ka fund;


Harmonia arrihet, dhe çdo gjë shkon ajrore dhe fluttered, pa përpjekje dhe detyrim, dhe ne i bindemi njëri-tjetrit,
asnjë bindje e bindur nuk është nga dashuria dhe vullneti i lirë, pa myk dhe agim;

Studenti-FNO-Generacija-1977 / 78
Studenti-FNO-Generacija-1977 / 78


Kur gjithçka shkon mirë dhe bëhet mirë, them lamtumirë, e qesh e vështirë, ajo qeshi me mua, e trajtuam veten me guxim, dhe i thashë asaj, qëndro i fortë me mua.


Dashuria është forca ime kryesore lëvizëse, në qendër është një njeri i mirë, mbështetja është hiri i Perëndisë dhe vullneti i Perëndisë ...
Pra, disi, aroma është e gjallë dhe zgjat, gjithçka funksionon mirë ... Ndërsa zemra është e nxehtë,
jetojnë dhe durojnë, një vepër të mirë,
ajo thotë smelo, poet i vogël,
një leto gjashtëdhjetë e saj ...

Gordana Đajić

Unë mund të them,
Unë zemra zemrën time me zemrën time,
ndërsa unë shkruaj laps,
laps më ndihmoni,
nëse kisha zemrën time,
lëshuar papritmas,
ai do të shkruante me zemrën e tij
ndihma ime,
dhe asgjë që bëni,
nebi slagalo,
ai më njeh se si marr frymë,
Po shkruaj zemren time ...

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!