afër
Kontakt psikoterapi-Radosav-Lazic

kontakt

fillestar prizë

Së pari, fillo prizë me muaMund të merrni një mesazh ose mesazh në një nga rrjetet sociale. Pas kësaj, konsultimi falas me një Skype ose një lajmëtar është planifikuar për deri në minuta 30. Gjatë një bisede të lirë, të dyja palët përfundojnë nëse ka vende për të siguruarshërbim, në mënyrë që të ndodhë dhe sa një shërbim i tillë do të zgjaste.

Më lejoni të shpjegoj këtë pjesë më ngushtë. Nëse ndonjë anë në kontakt konkludon se nuk ka bashkëpunim, ose gjithçka mund të zgjidhet në ato minuta 30, biseda përfundon me kënaqësi reciproke.

Nëse të dyja palët konkludojnë se ia vlen të provohet, mbetet të shihet që ne nuk jemi rastësisht nga i njëjti qytet apo zona përreth. Në këtë rast, nuk ka gjasa që ne do të punojmë me Skype. Mënyra e funksionimit dhe kohëzgjatja e përafërt i paraqiten menjëherë bashkëbiseduesit.

Specialiteti i shërbimit (p.sh. kontakt)

Përmbajtja e faqes tregon disa fusha në të cilat është e mundur të ofrohet një shërbim cilësor. Do ta përsëris vendin tim dhe të gjithë vetë-ndihmësit "Shumë, ndonjëherë ne të gjithë mundemi". Ndonjëherë kemi nevojë për një nxitje të vogël nga ana e dikujt që është kualifikuarpër të ofruar një ndihmë të tillë dhe për të siguruar. kontakt janë kursime të mundshme në nerva, kohë dhe para.

Gjithkush ka përshtypjen se psikoterapeutët janë njerëz që "qëndrojnë në bisedë". Ajo që duhet të harrohet është se psikoterapeutët kanë kohë që trajtohen me biseda. Personalisht përfundova klasat e para-mbikëqyrur 500 duke e ditur se psikoterapia ishte shqetësimi im i ardhshëm. Që atëherë, ka kaluar pothuajse një çerek shekulli.

Specialiteti tjetër është një bashkëbisedues. Duke filluar me gjysmën, vitet e jetës apo profesionit është fakti që të dy klientët dhe problemet e tyre të vogla / të mëdha janë të ndryshme. Kjo është arsyeja pse ndonjëherë është më mirë të jesh prizë pushim në fillim.

Klientët me gjithë diversitetin e tyre dëshirojnë të konsultohen ose të edukohen për një numër mjetesh dhe teknikash mendore për të zhvilluar disa prej tyre e talenteve të tij.

Puna me grupet (dhe kontaktet)

kontakt
kontakt

Përveç punës individuale, ka punë me çifte, grupe dhe fëmijë të talentuar. Pastaj është emocionuese për të punuar në fushë. Bëhet fjalë për psikoterapi, ushtrime komunikimi dhe kurse për zhvillimin e aftësive të caktuara. Në këtë rast, është e nevojshme që grupi të delegojë një person në kontaktit.

Cene

Çmimet e seancave individuale janë përafërsisht 10 Euro për orë. Sesioni zgjat nga minuta 50 në 60. Çmimi për të punuar me grupe është më i ulët, në varësi të disa faktorëve dhe ato janë rënë dakord veçanërisht. Ulje të mundshme.

Puna bëhet me një psikoterapeut të licencuar dhe një kuzhinier nën betim, i cili ka klientë mbi orët e punës të 2000.

Përvoja dhe praktika tregojnë se përparim i madh në fushën e arritjeve dhe lumturisë personale është e mundur. Pra, merrni atë prizë.

Radosav Laziq

lucky@mentalne-vestine.com

 

 

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!