afër

"Shkathtësitë mendore" mësimi në distancë - viti i dytë

 


Këto ditë, për shkak të punës që ka qënë paksa për pushime. Ata gjithashtu u trishtuan. Vetëm sulmet e hakerëve që ende nuk i kuptoj janë të vetmet. Të kalosh kohë duke jetuar 1485 herë duke u përpjekur të hysh në faqe nga "ana tjetër" me të vërtetë nuk e di. Për këtë arsye më erdhi keq për të gjitha këto, kështu që i bllokova. Ata me siguri kanë nevojë për vëmendje dhe terapi, por mënyra mësim ata janë të gabuar.

Unë do të thotë, unë mendoj se unë bllokuar stomakët e sulmuesit nuk mund të kthehen, por badava. Ka një valë të re. Vetëm nëse ata do të praktikonin me mua në mënyrë që më pas "Kjo" diku tjetër. Unë jam i sigurt se ky nuk është vendi.

Çdo gjë e shkruar këtu mund të merret ose të vjedhet, por ata nuk kanë nevojë t'i qasen faqes nga "ana tjetër", por thjesht mbishkruajnë atë që ata e konsiderojnë si një rishkrim të vlefshëm. Ndhe në fund nuk ka aq shumë sa të overwrite sa shumë mësim duke praktikuar sepse në fund ne bëhemi ndryshe dhe më mirë.

plagiary

Ka edhe "të tilla" që transcribers nuk do të thotë se ata nuk e bëjnë Hack, por thjesht të marrë atë që ata kanë nevojë, ata të shkojnë diku tjetër dhe do të nënshkruajë veten. Kur dhe nëse më akuzojnë për kopjimin prej tyre, "ne do të flasim". Dotle nuk ka ndonjë problem me ta. Për momentin unë kujdesen vetëm atë që bëjnë "mësim"Për mua që të bashkohem me dikë nesër "Vende më të mira" me tuajatme sa duket synimet e këqija.

tekstet

Paradoksalisht në shikim të parë është ajo tani kjo është më e lehtë ka më pak tekste. Unë do të përgjigjem. Fakti që përmes korrespondencës dhe diskutimit e di se çfarë duan lexuesit (dhe ku jam i tronditur) nuk do të thotë që unë mund ta shkruaj menjëherë. Thjesht falë lexuesve të interesuar (i) kam marrë kontakte të reja dhe klientë. Sepse nganjëherë nuk kam shkruar, nuk po vjen të rregullohem dhe të redaktoj.

Pavarësisht nëse e dini se çfarë kërkon publiku, është koha për ta bërë mirë. Përndryshe nuk do të ketë reagime. Ajo që ju gjeni në faqen e internetit nuk do të jetë një formë e mirë, por sepse ka kaluar nëpër filtrin e të mësuarit dhe kohës. As nuk kemi thënë në pjesën hyrëse se vendi i takon atyre që nuk kujdesen mësim, ushtrim dhe rishqyrtim.

Avantazhi i vetë-mësimdhënies

Samouki janë mirënjohës për punën. Këta janë njerëz të pjekur që duan diçka për të arritur dhe janë gati të paguajnë çmimin e arritjeve: në para, kohë, djersë ose duke kombinuar gjithçka nga burimi në burim.

Shkathtësitë mendore-të mësuarit gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë mendore-të mësuarit gjatë gjithë jetës

Kur një person në rininë shkojnë në shkollë ajo shpesh nuk është e qartë për veten time, nëse ajo punon në të gjitha ose në diskrecionin e prindërve të tyre. Përveç kësaj, me "rrjedhën kryesore" nuk është shërbyer shpesh shumë materiale të panevojshme ose të pamjaftueshme. Pra, në kohën time të gjithë duhej mësoj (minimumi): Marksizmi, Mbrojtja I, II. Edhe vendimet e AVNOJ-it u mësuan nga Prvacianët.

Le të shtojmë shpejtësinë siç është sotsistemi shkollor nuk është përshtatur për të praktikuar dhe nevojat. Përveç zgjidhjeve të sistemit dhe mësuesit e keqe pa motivim më shumë detyra ra kurrikulën se kanë luftuar rreth nesh (të nderuar individët).

 Ui nderuar, stërvitja dhe ndryshimi janë gjatë gjithë jetës. Mësimi i vërtetë fillon kur të mjaftueshme njohur veten (lloj i të mësuarit) dhe kur ju me vetëdije të marrë një vendim për të bërë diçka me ju ne duam të ndryshojë.

Autoriteti i „autoriteti“

Miku im i ndjerë, poeti Milan Nikoliç, shpesh tërhoqi paralelet midis një aktori profesionist (çdo artist) në kryeqytet dhe aktori entuziast i amatores së krahinës. Ata duhet të luajnë pothuajse gjithçka që ata kanë për të ofruar, sepse ata kanë nevojë (nëse ndonjë gjë tjetër) për të edukuar fëmijën dhe për të ngrënë tri herë në ditë. Aktori nga provinca jeton nga diçka tjetër për të cilën ai mund të zgjedhë gjithçka: nga roli i audiencës drejt drejtorit.

<class = "wpcs"> Vërejtje Personalisht, unë kam dëgjuar se janë të trajnuar aktorë, piktorë, apo menaxherët e "diçka tjetër", ndërsa amateurs duhet të jetë diçka tjetër. Sot kur të gjitha njohuritë janë në dispozicion nga mësimet neto ose private (ose) sot kur janë të gjitha shkolla për shitje kjo nuk duhet të jetë një problem i pazgjidhur. Në fund të vlerësimit të duhur mësim ne gjithashtu u japim konsumatorëve shërbimet tona.

Madhësia e imagjinuar

Kohë më parë (ose jo shumë kohë më parë) isha pronar ose bashkëpronar i kompanive në të cilat punonin dhjetëra punonjës. Unë e di vetëm se sa kisha për të fituar njohuri për këtë përmes librave të ndryshëm, shkollave të biznesit, dhe përmes intervistave me autoritetet jo gjithmonë të prirur. përsëri, mësuar E kam përdorur atë dhe e kam zbatuar atëmësuar.

Më pas u shfaq një djalë i jashtëzakonshëm i cili në çdo çmim donte të bëhej drejtor i një kompanie me punonjës të 60. Ai foli se ai ishte një ekonomist i diplomuar (në krahasim me mua) dhe se ai ishte "i paracaktuar" që të ishte vetëm ai. Ai ishte aq shumë i brengosur saqë ishte pak e çuditshme "ajo që priste më shumë" me vendosjen e tij.

Kur e kaloi kufirin, e pyeta nëse e dinte se sa të diplomuar në Kragujevc kishte një diplomë kolegji dhe pse ai do të ishte ai nga disa mijëra të tjerë (pa garën, natyrisht)? Më pas, për ta shpëtuar atë, ai tha se dikush në Gjermani mund të depozitojë vlerën e parashikuar dhe unë do ta lë atë në firmë. Ai menjëherë mund të nxjerrë gjithçka dhe të sjellë njerëz të rinj sipas gjykimit të tij, nuk do të ndërhyj. Unë do të vij pas rreth njëqind ditësh për të krahasuar shifrat së bashku dhe nëse rezultatet nuk janë si të marrin një depozitë dhe të shkojnë pa kthim. Ose do të bëj një fitim.Ai nuk e pranoi.

Le ta mbarojmë

Sot ka kaq shumë libra, filma dhe mësime të kombinuara për çdo gjë që na intereson. Nga ana tjetër, nuk mund të presim derisa të studiojmë gjithçka, kështu që ne mund të kthehemi përsëri në drejtimin e dëshiruar. Shumë do të mbeten të palexuara dhe të pa provokuara, por çfarë mësoj ajo duhet të ketë vlerë nëse duam të marrim jetën në duart tona. Përndryshe, ne presim një port paqësor, të sigurt, me një diplomë universitare, pa luhatje të mëdha, që është bërë pothuajse legjitime dhe legjitime.

 

Ka shumë njerëz që kanë tendencë për djalin që përmenda. Ata imagjinojnë një biznes të sigurt shtetëror në një kompani ku nuk mund të rrëzohet dhe mund të "ndikojë" përsëri në tenderë. Diçka si shërbimet komunale të qytetit: varrezat, stacioni i energjisë, furnizimi me ujë, tregu, pastërtia ... Shto gjyqësorin, policinë dhe ministritë e tjera ku puna është thjesht partiake.Të gjitha këto sisteme janë vendosur në zambak. Shumë njerëz varen prej tyre, dhe madje edhe nëse diçka po e turbullon shteti do të bëjë "Eja në".

Në biznesin privat ne zakonisht e bëjmë vetë sistemin. Sa i përket kapitalit, zakonisht lëvizim nga zeroja ose kreditimi, me shumë entuziazëm (dhe kështu me radhë).Kur firma bërë, të konsoliduar dhe të bëhet fitimprurës si rregull, njerëzit që vijnë në pista dhe pandershmërisht rekomandojmë veten, sipas ndërsa të gjithë pas tyre dhe në fund të fundit mund të na japë hidhur apo të lehtësuar biznesin. Natyrisht, takimi i këtyre botëve është gjithashtu i kërkuar mësim dhe customization. Le të luajmë atë pjesë.

 

Përvoja ime

Vendi është bërë ekonomikisht i qëndrueshëm në nivelin minimal për pronarin një vit pas fillimit. Le të shtojmë para se tre muajt e "shkollës" për krijimin e faqeve të organizuara për gazetarët të cilët (aq sa munden) të shkruajnë kjo gjithashtu nënkupton mësim pak para kësaj. Përfundoj se pronarët e faqes kanë diçka për të thënë, se ato që ata thonë ose ofrojnë në faqen e dikujt të interesuar (të cilin ata do ta dinë pas prezantimit) janë të mundshme pas dy vjetësh për t'u futur në këmbë dhe për të arritur pak pavarësi financiare.

Çdo gjë është më mirë

Ndoshta faqet që merren me tema më fitimprurëse do të kenë rezultate më të mira më herët. Duke trokitur në motorin e kërkimit të Teodo-sić, Teodoara Džehverović u ofrua si një opsion disa herë. Nëse gjykojmë sipas numrit të pikëpamjeve të TD të përmendur, mund të konkludojmë lirshëm se jemi edhe tifozët e Teodosicit në minoritetin e rëndë. nëmësoj për të jetuar me të dhe për të shijuar arritjet dhe dhuratat tuaja që do të jenë më shumë sesa mund ta imagjinoni tani.

 

Natyrisht, ka profesione më fitimprurëse, por unë jam i sigurt se puna e mirë, më shumë para dhe reputacion mund të arrihet jo vetëm nga pamja, por nga stërvitja e vazhdueshme,mësim dhe përsosje. Sigurisht që ka një numër mënyrash të tjera për ata që janë me të vërtetë, me të vërtetë nxitojnë.

Unë ndjeva detyruar për të ndarë përvojat e tyre për shkak të ndershmërisë me veten dhe lexuesit në të njëjtën kohë duke marrë parasysh "ekspertë dhe shumë ekspertë" të cilët na ofrojnë një sukses brenda natës. Teksti është për ata që mund të shohin veten në pasqyrë nesër dhe mund të shohin të gjithë të tjerët në sy.

 

 

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!