afër

Shkrimi mund të bëhet pa recetë - Branka-Baretiç-Milenkoviç

Shkrimi mund të jetë pa recetë - Branka Baretic Milenkoviç

 

Unë kam gjithmonë, përmes edukimit, në klasa të gjuhës të ketë rezistencë ndaj, pas leximit pyetjen punën e kërkuar profesori "çfarë poeti (shkrimtar) të kërkuar për të thënë?" Me fillimin e intuitive, por më vonë, pasi u rrita, me mua po rriten dhe të gjitha argumentet kundër. Të gjitha këto analiza, të vendosura tashmë, imponojnë, detyrojnë guranën në kokën e foshnjës sonë. Unë e kam lejuar veten të jem përvoja ime personale.

Ndoshta unë do të paditet Dostojevskin, Ducic u zemërua shumë, Andriq dëbuar nga vendi, por zotërinj izvin'te, unë nuk e di atë që ju të kërkuar për të thënë, por unë të nënshkruajë atë që them, ndërsa ju lexoni.

Branka-Baretić-Milenkovic
Branka-Baretić-Milenkovic

Që atëherë, pak e rebelimit, një nga pak inati, përfshirë në një cikël vicioz të quajtur "gjë si një kurë." Dashuria ende zgjat sot. Unconditional. Nuk ka lëvizje për frymëzim, ajo imponon vetveten. Ju hapni një dritare të vogël të shpirtit dhe është. Si një mendim që ju nuk mund t'i shqiptoj atë, por ju është vënë lehtë në letër, dhe pas një mrekulli ", atë që autori kërkuar për të thënë."

shkrim
Shkrimi (Branka-Baretiq-Milenkoviç)

Ashtu si një foto. Si një përvojë e harruar unë dua të mbaj nga patina. Frika, besimi, kujdesi, dashuria, dëshira e madhe, vdekja. Gjithçka shkoi diku në sipërfaqe. Nuk ka turp para fjalëve. Nuk ka luftë, dënim. Çdo gjë tjetër është dikush, por ata janë përgjithmonë dhe vetëm tuajat. Mënyra më e dhimbshme për të pasur një bisedë miqësore me veten. Ju prekni shpatullën tuaj si pas një pune të mirë.

shkrim
Shkrimi (Branka-Baretiq-Milenkoviç)

Mbarova të shkruaja një monodrame. Shkova në shtrat. Fjala-lot-lek. Kjo është goditja. Ju po shkelni veten. A ke gabim me padrejtësi? Shkruaj dhe qaj. A keni parasysh vetminë? Epo, ju lëndon. Shkruaj dhe qaj. Çfarëdo që të dhemb, shkruan dhe qan. Ai do të bëjë më pak.

Por fjala-qeshur-mjekësi, ajo ndihmon. Shumë kështu. Këtu, për shembull, shkoj, si kobajagi, ditën tjetër, në Irig në panair. Dhe unë të kandidojë në këto tre smudges.

Ne ishim të shqetësuar.
Të gjitha kadife dhe mëndafshi.
Dhe ngjyrat u zgjodhën,
pak u ngrit, pak jargavan.

Si zonja reale,
nën kapele të flokëve të skeletit.
Al 'për shkak të turmave dhe trekëmbëshit
Ne shkuam në rrugën e Bose.

Dilema kaloi
nga këtu, onamo.
Nuk ka asnjë nigd.
Ku kemi shkuar? Ne e dimë.

Të gjitha më lart, udhëzimet për përdorim, marrin një rezervë. Ato janë tërësisht subjektive dhe kanë pasoja të paimagjinueshme. Megjithatë, nëse insistoni, mund të jetë më mirë të kontaktoni mjekun ose farmacistin më të afërt.

Branka Baretic Milenkoviç
Branka Baretic Milenkoviç

Branka Baretic Milenkoviç

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!