afër

shkrim

Shkrimi, shkrimi, aftësitë e shkrimit, stenografia, shkrimi i pavetëdijshëm dhe të gjitha shkrimet e tjera

Shkruar në shkrim - 

Sot janë shkruar nga ata që nuk i njohin të katër (dikur) aftësitë elementare të shkrimit: letra, drejtshkrimi, gramatika dhe fjalët. Nëse ka pasur katër pikë në makinë këtu kjo nuk mund të ndodhë. Duke pasur parasysh se kjo jo vetëm po ndodh, por kjo është forma poprilimilo epidemi na mbetet të jetë në turmë lëkundur atë, të lëkundur atë apo jo. Diçka me siguri duhet të bëjmë sepse nuk kemi qenë fizikisht në gjendje të lexojmë ndonjë gjë që mendojmë të bëjmë ose kemi nevojë.

Qasja e shkrimit sikur kjo është mënyra e vetme për të treguar diçka. Pa mimik, duart, këmbët, pa kamerë dhe foto.

Aftësia e të shkruarit dhe introspekti është sekreti i një fillimi të suksesshëm 

Duke iu përgjigjur pyetjes "A mund të shkruhet Të mësohet" dhe nëse shkrimi është i imët?

shkrimtarëata shpesh thonë se kënga thjesht "erdhi" dhe si ndodhi gjithçka në këtë moment. Momente të tilla ekzistojnë dhe janë të vlefshme, por mund të jetë akomasekreti i një fillimi të suksesshëm.

Këta janë krijuesit që kanë harruar periudhat e tyre të introspekti dhe vetëdijes për punën e brendshme, ose thjesht gënjejnë. Ndonjëherë ata gëzojnë nënligjet e tyre të pandërgjegjshme (ose muses), duke u frikësuar se do t'i humbasin nëse flasin për to.

Stenografia, për i kundër(1)

A po investoni kohë?

Shkrimtarët duan të theksojnë se si ata shkruajnë për katër deri në pesë orë në ditë. A nuk do të ishte më mirë për ta që ta shkruanin në një orë me ndihmën e një shablloni të aftësive të shkrimit të shpejtë? Kjo kursen 100 orë në muaj, ose më shumë se një mijë në vit. Vlen të merret parasysh dhe të bëhet një përpjekje e vogël nëse dimë që është e mundur të mësohet stenografia në distancë.

Stenografia si aftësi me shkrim (2):

alfabeti stenografik, këshilla, shkrimi i shkrimit dhe paraqitja e bashkëtingëllueseve a, eio - Fillimi i kursit

Shkrimtarët e murit - tekstet e domosdoshme e theksojnë atëletrat stenografike rrjedhin nga "zakonshëm".Një fillim i tillë ka kuptim, sepse shihet qartë se çdo mur - një letër ku dhe ku është më ekonomike të shkruhet se ajo e zakonshme. Në përmbledhje, kjo nuk është pak, por është vetëm fillimi. Më vonë kur shfaqen shkurtime të tjera praktikene nuk do të mendojmëqë kemi filluar nga azbesti i zakonshëm, në rastin tonë të bindjes.

Stenografi si shkrim aftësi (3):

2.1. Dyfishtë do të thotë kur shkruani një konsensus V, J, M, W, 2.2.Shkrimi dhe prezantimi i zanoreve Unë 2.2.1.Shkrimi i një zanore I në fillim të fjalës dhe më në fund thonë 2.2.2. Prezantimi i zanores Unë 2.3.Shkrimi dhe bashkimi i zanoreve I me shkronja të gjata

Stenografija (4) 

shkruar dhe paraqitur shkronjën "U"

Leximi, Mendimi dhe Shkrimi me Mendime të Urta nga Zëdhënësi

  1. Do të ishte një ide e mirë për të blerë libra kur mund të blinte me ta dhe kohën e nevojshme për t'i lexuar, por zakonisht blerja e librave është mustaqe me përvetësimin e përmbajtjes së tyre.
  2. Librat e varfër janë një helm intelektual, ata shkatërrojnë shpirtin.

Leximi, Mendimi dhe Shkrimi, me ndihmën e vogël të Spider-Man (2)

Për t'u martuar me një shkrimtar të mirë është e nevojshme të kemi një proces rrethor:lexim,të menduaritunëshkrim, të ndara dhe të analizuara me pjesë. Kjo do të na ndihmojë në radhë të parëArtur Šopenhauer(Arthur Schopenhauer1788 - 1860), pastaj disa autoritete të tjera.

Filozofi gjerman shkruan në dy lloje:

  • ata që shkruajnë për të njëjtën gjë dhe
  • ata që shkruajnë për këtëshkruaj.

Shkrimi, plagjiatura, stili dhe Šopenhauer (3)

 Ndonjëherë titujt janë të mirë në shikim të parë. Nga ana tjetër, shohim se ato nuk janë të mira edhe pse ato janë "të mira". Ka të bëjë me qëllim të gabuar(plagjiat)tituj që përveç njohjes së manipulimit tregojnë mungesën e origjinalitetit. Prandaj, duhet të jetë e qartë për lexuesit çfarë të bëjë me një tekst të tillë. Për "i cili nuk ka aftësi të mjaftueshme për të shpikur një titull të ri për librin e tij, ai nuk do të jetë në gjendje të japë përmbajtjen e re".


Ajo vazhdon

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!