afër

Miqtë, mysafirët, autoritetet, familja ...

novo shkrimmund të jetë gjithashtu pa recetë Branka - Baretic-Milenkoviç   

Të gjitha më lart, udhëzimet për përdorim, marrin një rezervë. Ato janë tërësisht subjektive dhe kanë pasoja të paimagjinueshme. Megjithatë, nëse insistoni, mund të jetë më mirë të kontaktoni mjekun ose farmacistin më të afërt.

Toka dhe toka, minave-Gordana Đajić

Gordana Đajić - Siç shkruaj 

***

 Në mënyrë që faqja të fillojë, është e nevojshme të merret një vendim. Para se të marrim një vendim, është e nevojshme të investojmë kohë në të mësuarit dhe mbledhjen e informacionit që na dekurajon ose na forcon. Përgjatë librave, kurseve dhe udhëzimeve, gjithashtu konsultohem me njerëzit që më kujdesen gjatë gjithë kohës (para, pas, dhe gjatë ngritjes së faqes). Të gjitha këto mund të jenë të ndryshme, më të shpejta, më efektive ose më të zhdërvjellët, por me këtë përvojë në këtë kohë, unë dukej kështu në këtë mënyrë.

Tani është koha kur pjesa teknike është aq e vjedhur dhe vënë në punë në mënyrë që koha e kursyer t'u jepet miqve dhe njerëzve që "më gjetën". Bëhet fjalë për persona të kryer në fusha të ndryshme, kështu që mund dhe duhet të bëjë shumë për të mësuar.

Bëhet fjalë për "lojtarë" të nivelit të lartë, të cilët as nuk kanë diçka për të fshehur. Ata thjeshtë morën jetën në duart e tyre, paguan çmimin e plotë për të. Ata do të jenë të lumtur të flasin për disfatat, fitoret dhe mashtrimet e tyre. Bëhet fjalë për njohuri të dorës së parë, direkt nga burimi. Një mundësi e rrallë. Prandaj, unë sinqerisht ju rekomandoj që të gjeni "njerëzit tuaj" në këtë anë.

Le të thonë se njerëzit e ftuar zgjedhin temën. Sugjerimet e mia janë: "shkrim"," Ndërsa shkruaj "," Si po shkruaj "," Pse po shkruaj "... Shumica u përgjigjën kështu që ata që fillojnë (pavarësisht moshës dhe kualifikimeve profesionale) mund të shohin shkrim në anën tjetër.

Këto nuk janë çmime jetësore sepse shumë prej tyre nuk kanë filluar procesin, por janë të gatshëm të ndajnë rrugën tonë me ne. Ata që na kanë lënë do të përfitojnë dikush që do të jetë i denjë të sjellë njohuritë e tyre më afër asaj që është ideale për zgjerimin e vizionit.

Në të njëjtën kohë, ky është një rebelim i vogël kundër asaj që shërbehet përmes medias. Në përpjekjen e përgjithshme të ndotjes, qëllimi i mediave masive është duke u bërë shumë transparent. Popujt e kësaj hapësire (të gjithë rendit) janë të paracaktuar të bëhen (akoma) më të ndyra, më të pasura dhe më të lira. Le të bëjnë të gjithë punën e tyre.

 

Puna jonë nuk është të bëjmë më të lehtë për ta që të bëjnë punën e tyre. Vetëm atë që i kemi përmendur. Kështu që ju do të habitni të gjithë këtu (dhe jo).

Ndërsa shkruaj

ndërsa Po shkruaj, duke u ngjitur ose duke krijuar në një mënyrë tjetër është një nga temat. Shumë krijues besnikërisht besojnë se është shkrim vetëm një dhuratë e drejtpërdrejtë nga Perëndia (ose dikush tjetër), prandaj ata hezitojnë të flasin për këtë, duke mos frikë të humbasin dhuratën e tyre. Disa e dinë se kjo nuk është e vërtetë, por xheloz dhe i sëmurë heshtur për këtë duke mbajtur në rrugë dhe të padenjën e nderit dhe privilegjeve

Nga ana tjetër, ka nga ata që kuptojnë se ka shumë punë përveç talentit, se ka arritje më reale dhe të shëndetshme dhe prandaj ata janë të gatshëm ta ndajnë atë me ne. Për ta, shkrimi si dhurata e Perëndisë është vetëm fillimi i zhvillimit të dhuratave dhe pasigurisë.

Ne fillojmë të analizojmë shkrimin e syve të atyre që shkruajnë. Tekstet do të jenë në fillim që shikuesit më të vjetër nuk duhet të shkojnë në këtë faqe çdo herë.

    Duke shkruar rreth faqes dhe vizitorëve 

Le të lëvdojmë vetes pak.

Ne vlerësojmë, zezakët e zellshëm që punojnë fort për të gjetur një këngë. Ne do të vazhdojmë të shpresojmë për taFaleminderit, kolegun tim të dashur Goci

 

Gordana Đajić

27. Janar në 00: 14

Siç mendon ai
aftësitë mendore,
nga këtu në infertilitet,
një nemušti,
të gjitha rrjedhjet,
mis'o pljušti,
Aftësia e tij e mpreh aftësinë e tij.
Zorro i madh, dhe inati i mençur,
djersa e tij e djeg kokën, morrat e morrave,
dritaret e djersitura,
qasjet e mia mendore për mua.
Shumica e mendjes sime është një zeje,
zainatio zemërimi im,
shahu është mat ose sham,
aftësia është mendore,
Doza ime është me gjysmë zemre.
Sido që të jetë,
është e mahnitshme,
dhe e jona është kudo.
E pra që u takuam dikur,
kur ishim më shumë se ne,
edhe nëse nuk e bëni,
aftësitë do të fitonin,
tani nuk do të hanim.
djerse nga balli, tani pështyj,
kalorës dhe mashkullit.
Ovladasmo veštin mě veštinom,
mos jini mendor;
tani ne qeverisim nemesis,
doza është vdekjeprurëse.
Tani do të ishte e qetë,
me heshtjen time më të qetë,
aftësi mendore.
Nga heshtja e mendjes sonë, le të bëjmë një kohë të mirë;
ky është një labirint,
ndoshta është një provë e përgjithshme,
ne kemi prezantuar veten në moshën e pjekur.
Sido që të jetë,
aftësitë mendore, zgjuar imagjinative, talentuar dhe me humor dhe disi i trashë;
Pak më i pjekur
nga fusha e zare,
kjo absurditet mendor,
nga humnerat ata u tërhoqën,
Vukuq përparoi shumë.
Çuditshme disa artizanale,
emri im është shahmat,
që është një aftësi e ujkut mendor, në një shkencë të madhe mësimore.
Nga zejtari,
dhe gishti në ballë, një gjë e mirë vazhdon,
duart e tua janë duke bërë.
Unë jam i shqetësuar,
pak mendoj,
si një aftësi mendore,
me lehtësinë e dominimit tim.
Dhe megjithatë ti na ke thënë,
halo, mbrëmje të mirë,
ju nuk keni asnjë justifikim për të qij,
Unë jam një duar i gjatë;
dhe se ju e dini unë nuk do të jap,
natyrën për shkak të rrënimit,
ai nuk mund të vuajë.
Kjo është ajo që ju dërgoni,
kolegu dhe shoku im
Radoslav M. Laziq,
I dhashë atij,
një shaka dhe një nxitës i tifozëve.

 

 

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!