afër
Mendor aftësi

Lifestyle

(New) Kontrabanda - një udhëtim pa kthimTekst i urdhëruar

Shumë mendojnë se truri ynë është Mrekullia e Perëndisë, e gatshme për gjithçka, e palodhshme, e pagabueshme dhe në njëfarë mënyre do të na ndihmojë të evakuojmë. Me këtë tekst, kjo pikëpamje është pjesërisht e diskutueshme. Truri ka një fuqi të pakuptueshme të përshtatjes, si dhe kufizime. Por së pari ne duhet ta fillojmë atë, në mënyrën e duhur, me motivet dhe qëllimet e duhura. Vetëm atëherë ndodh një mrekulli.

Terapia, Shëndeti, Vetë-Ndihmë - Plotësim i Placebo (II)

Ngjashëm me hipnozën e një efekti placebo (nëse dikush na jep një pilulë ose nuk bën diçka në vetvete), ai mbledh së bashku përmbajtjen e vetëdijes me sistemin nervor autonom. Kur ne së pari besojmë (ose ne duam atë në një mënyrë të vërtetë emocionale), fillon një realitet i ri i placebo.

 Ndalohet pirja e duhanit (si) - terapi që punon

Teksti i mësipërm theksoi se pirja e duhanit është një "problem i vogël", sepse ai kryesisht kërcënon veten në kundërshtim me sjelljen agresive dhe të paarsyeshme ndaj të tjerëve, për shembull, Nga ana tjetër, vizitorët në vend janë më të interesuar në ndalimin e pirjes së duhanit sesa nga obeziteti, prandaj pse të mos filloni me të. Në fund të fundit, kur njerëzit flasin për arritjet, është gjithmonë mirë të thuhet "mundje" e suksesshme me duhan.

"Shkathtësitë mendore" mësimi në distancë - viti i dytë

Aftësitë mendore - sekretet e fillimit, rreshtin e parë- raportoni pas një viti të faqes 

Nuk na ndihmon gjithmonë të kalojmë kohën në mënyrën që duam më së shumti. Përveç peshkimit, qëndrimit në natyrë, dëgjimit të muzikës ose varjes me të dashur njerëz, ndonjëherë ndiejmë vorbulla nga mjedisi.

Këto mund të jenë pyetje nga të cilat ne nuk mundemi ose nuk do ta kthejmë kokën: ushqyerja e GM, vaksinimi, lufta, fatkeqësitë natyrore dhe shumë çështje të tjera pak a shumë të mëdha.

Ndonjëherë mund të jetë e dobishme të mos heqësh dorë, por të ofrosh një alternativë.

Le të mos harrojmë para se RSFJ të shpërthejë në luftën e përgjakshme, ishte fishkëllimi i himnit dhe ndezja e flamurit. Për të filluar me të ishte fillimi i keq në nivelin simbolik. Njerëzit që e panë atë ishin në pakicë, publikojini ato ai nuk ishte i prirur ose ata mbajnë njohuritë e tyre për veten e tyre. Çfarëdo që shpërbërja e tokës ishte më e tmerrshme dhe e përgjakshme. Shumë prej tyre janë duke bërë gjëra që janë tani keni turp, pse pendohet apo vuajnë ndryshe peglajući në një vend tjetër, në një tjetër kontinent ...

Këto gjëra të këqija (krizat) shpesh janë vende të mira për kontroll praktik të mësimeve që përpunohen në këtë faqe interneti, prandaj ekzistojnë edhe shanse për rishikim dhe ndryshim. Sepse nëse nuk bëjmë asgjë, ndjekim gjurmët e fatkeqësive, pas të cilave nuk kemi asgjë.

Siç tha Edmund Burke (1729-1797): "për të këqijat triumfoi, kjo është e mjaftueshme që njerëzit e mirë të bëjë asgjë."

Krimi i organizuar dhe vaksinimi - ushtrimi i mendimit - qëndrimi personal - urdhëroi tekst hartën dhe rezultatet e të menduarit në një temë të caktuar

Serbët dhe malazezët, "këmbësorët e grimcuar" - statistika apo manipulime - teksti i urdhëruar. Përgjigju në raport: "A vijnë malazezët në Beograd për të zbuluar gjysmën e fëmijëve të tyre"           

Shënim:

Fakti që sot "i ndryshëm" nuk digjet ose nuk dërgon në Goli otok nuk do të thotë gjithmonë argumentet janë gjithmonë të rëndësishme , se më e mira do të ketë mundësi pune, Ndoshta nuk ka Siberi, por me shkathtësi me njohuri dhe entuziazëm të ri, sepse në aplikimet, jo të gjithë do të jenë të entuziazmuar. Mund të të ndodhë me ty se jeni duke konkurruar edhe pse i plotësoni kërkesat :). Ndërsa gjërat po ndodhin, ne gjithashtu do të përmendim rastet e zeza      

Le të ulemi për atë që është Fituesi i çmimit Nobel Bertrand Russell (Bertrand Arthur William Russell, 1872-1950)ai ishte i papunë në Universitetin e Nju Jorkut. Gjykata deklaroi imoralisht ndikimin e tij në shoqëri me rastinqëndrimet e sotme gjerësisht të mbajtura rreth martesës së hapur dhe divorcit. Rasel ka tërhequr paralelet për ta vlerësuar pozitivisht atë si dëshmi e përparimit shoqëror

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!