afër
vaksinimi-detyrueshme-optional

Vaksinimi dhe Krimi i Organizuar

Ushtrimi i të menduarit - teksti i porositur: Krimi i organizuar dhe vaksinimi

Një qëllim i faqes është të zotëroni dhe aftësi të menduarit e cila është e rëndësishme për mbijetesë. Rezultatet rezultojnë mund të rezultojnë në: 1. Përgjigja përfundimtare e 2. duke specifikuar nevojat dhe 3. hartim më i mirë i temës që kemi vendosur (vaksinim dhe krimi i organizuar), i cili merret me këtë tekst.

Ata që janë më të interesuar mund të kërkojnë librat e Edward de Bona, dhe gjithashtu mund të mbajnë pak në vend, natyrisht me ushtrimin e nevojshëm dhe mbajtjen e ditarit.

Së pari, kuptimi i termave duhet të jetë i njohur krimit të organizuar,  vaksinim , shtënë përforcues si dhe njohuri themelore sëmundjet infektive.

Ata që kanë një qëndrim të padëshiruar për këtë çështje nuk duhet të lexojnë më tej nëse nuk duan të dalin dhe të kontrollojnë hartën e arritur në fund të rrugës. Në të njëjtën kohë, ata rrezikojnë të ndryshojnë mendimet rreth subjektit, ose ndoshta mbeten pa një pozitë përfundimtare.

Vaksinimi se, vaksinimi nuk është ... apo jo si kjo

Problemi me vaksinimin ngadalë arrin kulmin. Palët po polarizonin me avokatët e vaksinave duke u përpjekur të zgjidhnin gjërat me një goditje. Ka edhe style emocionale keq nuk duhet të vaksinohen të gjithë fëmijët, por vetëm atë që ju doni ta mbani atë.

Nga ana tjetër, prindërit zgjedhin të paguajnë ndëshkimet e tyre të burgjeve dhe burgjeve fëmijët nuk vaksinojnë. Për kundërshtarët e vaksinës që qeveria dëshiron të imponojë vaksina çdo çmim hyri faza e terroritpa hirin për anën tjetër.

Propaganda mbi propagandën

Në këtë propagandë, pala tjetër nuk ulet me krahun e thyer. Një skicë pa nënshkrim e "donatorit" anonimë ndoshta qarkullon në internet, që ndoshta i përket grupit të kundërshtarëve të vaksinimit, "teoricienëve të konspiracionit" dhe kundërshtarit të krimit të organizuar.

Avokatët theksojnë pesëmbëdhjetë vite të hulumtimit shkencor serioz, pas së cilës të gjithë do të duhet të nënvlerësojnë dhe të pranojnë vaksinimet. Nga ana tjetër, kundërshtarët theksojnë se fëmijët e pavaksinuar janë më të shëndetshëm, se nuk janë të sëmurë dhe se nuk shkojnë te mjeku. Kundërshtarët e vaksinimit të detyrueshëm gjithashtu kanë shkencëtarët tuaj dhe të zgjerojë personalitetin të cilat ata janë kundër.

Duket se koha e komisionerëve politikë komunistë ka kaluar dhe se zhurma e mediave të caktuara nuk do të ndihmojë gjithë publikun të shkojë drejt vaksinimit. Në fund është mirë, sepse pas të gjitha polemikave, ofendimeve dhe manipulimi emocional problemi nuk duhet të përfaqësohet (vetëm) në dritën e bardhë të zezë.

 

Zinxhiri i Vogralikut

Zinxhiri i Vogralikut ai flet rrjedhshëm nga kushtet që duhet të përmbushen për të prodhuar sëmundjen dhe përhapjen e sëmundjes. Ka të bëjë me: burimin e infeksionit, rrugët në të cilat transmetohet infeksioni, portën e infektimit, sasinë dhe virulencën e shkakut, si dhe ndjeshmëria pritëse.

Vogralikov-zinxhir vaksina
Vogralikov-zinxhir vaksina

Nuk ka infeksione nëse zinxhiri epidemiologjik Vogralic është prerë në çdo pjesë. Prandaj është e paqartë se pse avokatët e vaksinimit të detyrueshëm "goditën" vetëm një lidhje - ndjeshmërinë e pritjes, dhe kjo do të thuhet në mënyrë të gabuar qëllimisht?

Shtrohet pyetja nëse ka mënyra për të ulur ndjeshmërinë e ushtrisë? Ne të gjithë e dimë se ka, por disi nuk ngurrojnë të flasin për këtë, me shumë gjëra që shtyjnë nën qilim.

Fotografia e mëposhtme na tregon se pothuajse asgjë nuk po llogaritet. Ne hamë çdo gjë dhe pimë gjithçka, por është "gjithçka" e paketuar paketim të gjallë lager.

 

Pyetje të hapura

A është e dëmshme ushqimi i OMGJ-ve? Kanë hulumtime për këto çështje të modifikuara pak dhe të përshtaten me nevojat e kompanive që e prodhojnë atë? Si ndikohen organizmat njerëzorë nga prerjet e pakontrolluara dhe ndotja e përgjithshme? Si ndikon ndjeshmëria e pritësit në numrin e shisheve plastike që do të jenë më shumë se peshqit në oqeane për një çerek shekulli?

vaksinim
vaksinim

Falë transferimit të shpejtë të informacionit të shqetësuar, ambicioz, prindërit e të menduarit po kujdesen për përfitimet e fëmijëve të tyre kanë vendosur detyra specifike për të cilat tani kërkojnë përgjigje. Për shkak të këtij fakti, promotorët e vaksinave kanë një problem duke u përpjekur t'i paraqesin ato si sektare.

Propaganda e lirë shkon tek prindërit e paarsimuar dhe të paarsimuar, të cilët besojnë më shumë se sa mendojnë. Prandaj, ata nuk i zgjidhin problemet e tyre paraprakisht, por kur duhet. Natyrisht, shpesh nuk ka kohë të mjaftueshme për ta bërë këtë, edhe pse në shumicën e rasteve nuk ka nevojë.

Është e vërtetë se sëmundjet ishin ndezur në Evropë dhe se në fillim të shekullit të njëzetë vdekshmëria në qytete nuk pranoi dhe vetë riprodhimi i tyre u bë i mundur. Gjithë tërheqja magjike e jetës së qytetit ende nuk e ka zëvendësuar gjakun e freskët me migrimin nga fshati.

Kjo është arsyeja pse ajo do të ishte në përputhje me trendet nga vendet (ku vaksinim nuk është e detyrueshme) që mjekët tanë duhet të marrin më shumë kujdes për infeksionet dhe të korrigjojnë rezistencën dhe ndjeshmërinë e ushtrisë në mënyrën e duhur. Në vend të zgjedhjes së një personi të tillë, numri i vaksinave rritet dhe numri i tyre përbërja mbahet sekret.

Kredibiliteti (s)

Deri tani, kemi parë se nuk është e pranueshme ose - ose një zgjidhje për shkak se gjërat nuk janë të zeza apo të zeza. Po kështu, ka shumë pyetje të hapura që janë duke u shtyrë nën qilim sikur të ishin një kërkues dhe jo jetën e fëmijëve tanë.

Propaganda bëhet më e mprehtë me përpjekjet për të skualifikuar anën tjetër. Ne shohim se të dyja palët kanë "ekspertët" e tyre, por edhe figurat publike të cilët, për arsye të njohura, pa kompromis ofrojnë anën e tyre. Numri i "vaksinave" të detyrueshme, përbërja e të cilave është pjesërisht e panjohur, po rritet. Gjithashtu, numri i furnizuesve të dyshimtë po rritet, sepse Torlak është nga disa prej tyre arsyet shumë kohë më parë "të vdekur".

Është në rregull për të bërë një pyetje besueshmërinë (të dyja dhe të tjerët).Pra, nuk është një kohë ministër i shëndetit në një kohë së pari mori vaksinën. pandemike kjo është një pyetje, sepse është epidemi për ... .. zë shumë i dobët.

Në normën që e ndoqi president i tanishëm i shtetit.

Le të kujtojmë, Slavica Gjukiq Dejanoviç vlerësoi kamerat për më shumë se 850 mijëra vaksina, të cilat gjithashtu mori edhe pseudonimin "Dr Mengele". Ajo që Slavica nuk ka përmendur është se këto janë vaksina me cilësi të dyshimtë, por janë pra më të shtrenjtë në botë.

Jo Milku Forcan askush nuk përmendi ose nuk erdhi në hollësitë e kujt dhe kush me kë, pak Tha Milka.  

Çmimet e diplomës master

Çfarë duhet të kujtojmë ne, qytetarët serbë (për shkak të së cilës jeta varet nga ne)? Sa herë që politikanët konsumojnë diçka para kamerave (të pijshëm, të hahet, të marrin injeksione dhe kështu me radhë) - kjo është pikërisht ajo që nuk mund të bëjmë. Sepse, pas kësaj, vdekshmëria në përgjithësi është në rritje dhe buxheti i shtetit zvogëlohet. Politikanët mbijetojnë, dhe kjo është populli i braves veçantë, tha Vesna Rakic ​​Vodinelić në tekst i shkëlqyer në një temë të caktuar.

Nëse tashmë nuk janë biznes i pastërdhe nëse aktorët në mënyrë të përsëritur "lënë pas" duke betuar njerëzit si tjetër ata një për të besuar pa paguar çmimin që nga koha e fundit? Dora e zemrës plot me çmim për të gjitha të pakuptimta dhe dyshimet e udhëheqësve tanë kurrë nuk ka paguar për njërën prej tyre. Le të mendojmë, a është kjo arsyeja për rritjen e çmendurisë?

Zgjidhje, përgjigje përfundimtare ose vetëm dosje 

Është e lehtë të jesh "intelektual" nga ndonjë prej palëve në konflikt dhe të kritikosh tjetrin. Kjo nuk është veçanërisht e vështirë përse i lëmë këto pozita "të tjerëve". Nëse e kritikojmë veten, bëhemi kritikë. Por kjo nuk është rruga por lëvizja rrethore.

Zgjidhjet mund të gjenden në mesin e njerëzve me të besueshmëri, njerëzore dhe shkencore ndershmërinë fjalët dhe rezultatet e të cilit mund të besojmë (dhe duhet). A janë sot kujdes shëndetësor të tillë? Nëse i përgjigjemi "po" për të pyetur veten pse janë këto tensione dhe pse prindërit preferojnë të zgjedhin një burg më shumë sesa të vaksinojnë fëmijët?

Duhet të bëhen kërkime para.Sigurisht paratë që nuk do të kishte arsye për të pasur njerëz të tillë të qëndrojnë në vend.

 

Kemi marrë përgjigje të cilat vërtetë nuk e di se çfarë të bëjë. "Përgjigja ime është nën administrimin e D. Falimentimit nga Kalifornia." 

Vaksinat - një paradoks i vogël

Nëse gjendja e "gjetjes" miliardë euro (1.000.000.000, OO) e cila çdo vit zhduket ofruar mijtë finder ndershëm prej (milion euro) Unë jam i sigurt se ai mund të formojë një ekip të njerëzve që e gjejnë njëri qindarkë.

Në këtë mënyrë, një grusht orizi do t'i jepej gjetësit të ndershëm, por disa buds (miliarda) do të shpëtonin për të financuar kërkimet, për të rritur pagat në kujdesin shëndetësor. Në të njëjtën kohë, do të sigurohen para të mjaftueshme për të parandaluar paratë për trajtimin e fëmijëve jashtë vendit me mesazhe SMS.

Paradoksalisht. Qytetarët serbë janë njerëz të cilët nuk mund të gjejnë një mijë milionë euro (1.milijarda) në Shëndetësisë lëshuar zgjidhjen e një mijë miliardë euro (1.000.000.000.000, oo) TVSH-në burimet nëntokësore dhe mbi-tokë e Kosovës dhe Metohisë.

Vaksinimi - një paradoks i madh

Në vitet shtatëdhjetë OKB-ja publikoi një fitore përfundimtare mbi të gjitha plagët e të tilla si: ethe, tuberkulozi, lisë dhe sëmundjeve të tjera infektive që asgjësuar planetin. Dukej se njerëzimi dhe qasja holistike ishin fituar. agjentët infektive janë vendosur në vakum të sigurt mjedisin hermetike në Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Sovjetik (Rusia) vetëm për hir të historisë.

Pastaj kishte një infeksion kundër të cilit nuk kishte vaksinë. Ana e virusit (AIDS) ka shpëtuar misteriozisht nga laboratori. Në të njëjtën kohë, u publikua informacioni mbi viruset e modifikuara gjenetikisht vaksinim nuk ndihmon (variola vera dhe ethet e miut p.sh.).

Në vend të përfundimit

Vetëm në mjekësi janë diskutuar rreth pesëmbëdhjetë milionë dokumente shkencore dhe se çdo muaj në botë vjen rreth revistave shkencore mjekësore 5000. Shumë nga dokumentet përmbajnë pretendime kontradiktore të bazuara në eksperimente në kushte "të kontrolluara rreptësisht".

Gjithashtu konsiderohet të jetë një referencë e dëshirueshme dhe e dëshirueshme për hulumtimin që është e dobishme për ne, përmes kalimit të pafavorshëm të lehtë ose shtytjes nën qilim. Përfundimet e hulumtimit janë shpesh të tensionuara me lidhje tepër të metodologjikisht të dobëta që janë të vështira për t'u testuar.

Shpesh në skenë ka një marketing që konsumon më shumë para sesa hulumtimi i barnave të reja. Ekziston edhe justifikimi për një qasje të tillë të bazuar në fitime, që mbart edhe të vdekurit nën qilim.

Nëse "shumë" shkencëtarët me mungesë ndërgjegjeje, duke përfshirë edhe politikanë pa ndërgjegje, do të pranojnë një gabim, më rrallë dhe me dashje.

 

rezultatet

Në vend të rezultateve "po" ose "jo", u arrit një hartë e një rruge të kryqëzuar me disa sugjerime. Mbetet të na pyesë se çfarë tjetër mund të bëjmë me veten dhe të tjerët në mënyrë që bota të bëhet një vend më i sigurt dhe më i sigurtë. Rrjedhimisht, artistët e mëdhenj do të ndalonin njerëzimin ata vendosin një diagnozë të keqe.

"Historia e njerëzimit është shkruar me gjak dhe lot, ndër një mijë statujë të përgjakshme në të kaluarën rrallë të goditur një, mbuluar me pjata argjendi. Demagogët, gënjeshtarët, oceubice dhe vrasësit mik me forcë egoistët dehur, profetët fanatikë të cilët e duan shpatën tregimtar: ajo ishte gjithmonë e njëjtë, dhe gjithmonë e njëjtë ishin kombet tolerante, ndjekur njëri-tjetrin në pakuptimtë vrasjen perandorit, Kings, fenë dhe çmendurit - nuk ka fund "- Vëreni.

kontributet:

 1. Mbrojtje me shkrim mbi kërkesën për fillimin e procedurës kundërvajtëse për refuzimin e vaksinimit- Qendra Akademike, Sabac
 2. Doc. Dr. Nemanja Djukic: Roli social i vaksinimit nga të cilat mund të shohim se në cilat vende vaksinimi nuk është i detyrueshëm.
 3. Shikoni regjistrimet dhe literaturën me të cilën vaksinat e pranishme si vrasës të sistemit imunitar.
 4. Një vështrim tjetër mjekësor "Metodologjitë e dyshimta dhe jo efektive" por financiarisht fitimprurëse.
 5. Tekst nga Ivone Živković: "Nga kërcënimi masiv në një biznes ekstrem"
 6. Procesi i konvertimit (2017), Dr Jovana Stojkoviq
 7. Pozita e autorit e librit: "Doktorët e Vdekur Mos u Gënjeni"
 8. Bisedoni American Kongresmenin Dan Burton me një përfaqësues të FDA-së Dr Karen Midthun. Njohja shumë e qartë se shumica e institucioneve në shtet nuk mund të garantojnë që nuk ka lidhje midis autizmit dhe vaksinave.
  Më vonë shtojmë një lidhje nga një koment që ne po mbarojmë, vetëm për të siguruar që kemi bërë një dosje të madhe reflektimi.
 9. Teksti (07.09.2017) i cili është duke thënë se është Gjykata Supreme e Bashkimit Evropian ka kundërshtuar vaksinimin e dhunshëm.
 10. KËRKESA PËR INFORMACION PËR VACINITETIN
 11. 17.11.2017. Dr Jovana Stojkoviq, "Vaksinimi, i drejtë dhe jo obligim"
 12. Transformimi Redukton 2012. A ka ndryshuar ndonjë gjë në prova?

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!