关闭
女人,风险承担

治疗,健康,自助 - 安慰剂“补充”(二)

安慰剂补充是一个部分补充以前的文字谁甚至不庆祝我。 我的内疚是我的。 我听取了很好的建议,并且让两个文本再长一点。 在网络上,故事变得更好。

那些练习者正在欢呼,以便将所有内容融入一个文本。 那些正在准备或思考的人是有趣的信息性短文。无论为所有年龄段的受众,教育和兴趣写作有多难。 再次,只要我得到适当的诚实建议,它会让我保持热情。 在最后和 安慰剂 效果会来到那些需要来的人。

 安慰剂和意见改变

„Placebo je moje kurčenje da sam jak. U stvari stojim mnogo loše“. „Ako ja nisam spoj rada, jakog mentalnog sklopa i želje nije niko“. „Posle mnogo godina dobio sam mrvice“. „Placebo je iluzija mozga da radi i da se nešto pita“. „Gledanjem u sijalicu nećeš je upaliti. Potreban je prekidač“. I tako dalje, i tako dalje…

这就是我的一些核心朋友和读者的句子如何在额外的时间里感谢你。也有赞美。 我必须强调,否则我会很长一段时间向最高店主宣布自己并举手。我继续。 这次更准确地说是因为反馈是他们服务的原因。

那些继续阅读的人有责任纠正一点。 我的工作是不放弃第一个。

Placebo i autosugestija – definicije

Izbegavam da bilo kome prosipam znanje i delim savete o bilo čemu. To se pogotovo odnosi na bolesne bez obzira da li su stvarno bolesni ili „umišljeni“. Nisam ni političar psihopata koji vas gleda u oči i bezobrazno laže dok obećava sve i svašta. 安慰剂 是别的东西。

安慰剂 definicija prepisana iz „Vujaklije“: (lat. placere učiniti po volji) pseudolek, obično neka bezazlena pilula koja se daje neobaveštenom pacijentu umesto pravog leka, da bi se postiglo autosugestivno delovanje.

,

建议

建议是在心灵无意识部分的视觉表现。自我暗示(希腊汽车,拉斯维加斯提出让头脑中的人,受其启发)作为自我行动,自信,影响自己; 基于他们自己的误解而获得错误的强加的法院; 狗。 通过自体瘫痪出现的意识。

召唤(无Suggestio)将某人投入脑中,影响某人,影响某人,并用一些想法激励他们; 地址,说服,指导什么,尤其是:对处于催眠梦想中的人的影响。 比较:autosuggestion。

Hipnotizeri tvrde da je čitav naš život određen svesnim i nesvesnim sugestijama. Mi svakom svojom mišlju oblikujemo svoj život, time i sudbinu. „Sve što duševno utiče na nas je sugestija jer u trenutku kad duševno podlegnemo nekom uticaju rađa se i vera koja tom uticaju odgovara“1Tepperwein K.(1982),萨格勒布,Prosvjeta,p

Nocebo – drugi kraj batine

Nocebo是能够严重期待的能力。 换句话说,如果我们提供一种不容忍乘坐巴士的自杀药丸,并且我们说这是药房里的最后一个词,那么这个建议可能有效,而且这个人完全忘记了呕吐。

基于同样的原则,可能会产生负面结果,因为它总是符合无意识的期望。 根据一位顶级专家报告的正式诊断,如果我们最多有六个月的生命,我们将努力不要让有关人员失望。 更糟糕。 我们甚至不会等到第六个月。

Ako stručnjak sa najvećim optimizmom zaključi da nam predstoji izlečenje u narednih šest meseci mi možemo da zaključimo da on u stvari ne želi da nas pokopava pravom istinom – onom koju smo čuli od proverene baba Grozdane iz komšiluka. Njoj je „još njena pokojna baba ispričala da tu leka nema“. „Šta znaju doktori“?

安慰剂和nocebo,(未)验证的故事

这个故事是从没有手机的时候开始的。 工作失败后,工人仍然被锁在冰箱里。 由于每个人都赶到家中,没有人听到恐慌的工人的声音。 他的同事们发现他早上死于冻结症状2Lindeman H,Autogen培训; 教育; 萨格勒布, .

Hladnjača nije bila uključena. Bilo je dovoljno vazduha do jutra. Zar nije bilo moguće jednostavno prespavati dok se kolege vrate? Da „ali“ je radnik „očekivao“ to što ga je snašlo. Baš to ga je i snašlo. Razmislite o tome. 

„Junak“ druge priče je dvorska luda kojoj je pošlo za rukom da preplaši kralja umesto da ga zabavi. Kralj je naredio odsecanje glave. Ono što dvorskoj ludi nije rečeno je da kralj želi da se našali s njim i tako poravna račune. Ideja je bila da se nesrećniku (dok mu glava leži na panju) sipa bokal hladne vode na glavu. Posle susreta vrata i hladne vode čovek je umro.

  安慰剂pilulica

蓝安慰剂药片将要和不收位。

Volja i uobrazilja – Emil Kue 

Emil Kue给人类一个很多人认为正在工作的着名句子: „Meni je svakog dana u svakom pogledu sve bolje, bolje i bolje“. 

在他的书中,他提醒我们并警告我们他是 教育的主要能力,而不是意志3E.Kue(1989),如何用自觉的自我管理来管理自己,粉红玫瑰图书馆,巴黎.

Emil Kue在这本小册子中给了我们四条着名规则:

  1. 如果意志和冲突对抗赢得敌人。
  2. 结构的强度与意志的平方成正比。
  3. 如果意志和热情聚在一起,那么他们不会被聚合,而是成倍增长。
  4. 指令可以被管理。

Autosugestija(placebo – nocebo)是我们出生的能力。 取决于否认,取决于我们。 在这种情况下,我们不会变得脆弱而强大,因为我们知道我们的弱点以及如何处理它们。 更确切地说,我们学习如何让他们合作。 之后,我们都可以。 从改善健康到我们自己设定的限制。

Placebo i „proverene priče“ – naučni opisi slučajeva izlečenja

Konačno je objašnjen svaki stepenik na stazi uzročnosti „koja započinje mišlju a završava biološkom činjenicom, kao što je povećanje broja matičnih stanica ili proteinskih molekula koji stvaraju naš imunitet i cirkulišu našim krvotokom“4 J.Dispenza(2015); 安慰剂 ste vi Ozdravljenje umom je moguće – Predgovor, Planetopija, Zagreb.

来自博士实践的安慰剂描述

这里是一些实践的描述。

„Mrtva-hladna, jedna od medicinskih sestara napunila je injekciju fiziološkim rastvorom i ubrizgala je vojniku kao da mu ubrizgava morfijum. Vojnik se istog trenutka smirio. Reagovao je kao da je stvarno primio morfijum, iako je primio samo injekciju fiziološkog rastvora. Bičer (Beecher) je nastavio s operacijom, zarezao je u telo vojnika i popravio što je morao, zatim ga je opet zašio, i sve to bez anestezije. Vojnik je osetio tek malo bola i nije pao u šok. Kako je moguće, pitao se hirurg, da fiziološki rastvor može da zameni morfijum 5J.Dispenza(2015); 安慰剂 萨格勒布,第58页,你可以治愈心灵.

事实 安慰剂 efekta je obrađeno kod bolesnika sa Parkinsonovom bolešću gde su ispitanici uspevali da mislima povećaju nivo dopamina u glavi sve do povlačenja bolesti. Obrađeni su još hronično depresivni, astmatičari … Tu je i mnogo slučajeva povreda kad su simulirane operacije delovale bolje od pravih.

释义本有价值的书,最终惊险的结论是:我,所有的人,我们塑造你的大脑和身体的想法,我们认为,感情,我们有意向和我们所经历的先验条件。

Placebo efekat – mehanizam unutrašnjeg delovanja

安慰剂 效果意味着患者(或受访者)首先接受,然后他们相信更好的健康和期望的状况。 之后,他们将得到积极的解决方案,而不需要更深入的分析。 当人们接受自己的潜在康复时安慰剂 效应),它们与未来可能的现实之一保持一致。 不要忘记,在我们的影响下,大脑(硬件)和思维(软件)会发生变化。

因为 安慰剂 podrazumeva verovanje u ishod ispitanici (ili pacijenti) su emocionalno iz dna duše usvajali ideju o boljem zdravlju zbog čega je telo kao i novi nesvesni um počinjalo da željenu budućnost prevodi u sadašnjost. To je „sva“ tajna 安慰剂 efekta. Upotrebite meditaciju, molitvu, razgovor s prijateljima, partnerom, terapeutom … isplatiće se.  

当和知识,开始安慰剂
安慰剂关键是,在-IT-以待情绪,措施先进的决策Psihomagija

类似于催眠代码 安慰剂 效果(不管是否有人给我们一颗药丸或我们自己做的东西)都将意识的内容与自主神经系统联系起来。 当我们首先相信(或者我们希望以真正的情感方式)时,一个新的开始 安慰剂 realnost。

事实 安慰剂 效果似乎很简单,同时也是奇迹。 安慰剂 sve to jeste ali to još uvek ne znači da je uvek izvodljivo. Zašto nije? Odgovori su vam „dostavljeni“ u ovom i prethodnom nastavku. Mnogo smo toga uložili svesno nesvesno u to da budemo ovo što jesmo, ovakvi kakvi jesmo. Ko bi sad to ponovo oblikovao i menjao? Odgovor: mi, ali ovaj put sa više ljubavi i svesti. Ako zatreba još pojašnjenja tu smo.  

„Kad bi“, „DDSS“ i „PNK“ (ne pink)

Davno je Napoleon Hil u kultnoj knjizi „Misli i obogati se“ zaključio: „Stvaranje alibija pomoću kojih se objašnjavaju neuspesi je nacionalni hobi“.

Možda pripadamo nekoj elitističkoj zatvorenoj grupi koja se raduje bolesti čime zaslužujemo „bolji život“ na nekom drugom mestu. Mnogi kažu: “ Sve je u redu. U pitanju je samo karma iz prošlog života“, možda gresi nekog našeg pretka. Opravdanja i izgovori na sve strane.  

也许我们会因各方的医治而无悔。 也许我们真的搞砸了? 要关注我们。

如果您已经第一次阅读这篇文章,我建议您做一个简单的练习(缩写在标题中),并复制Amer的修改:从椅子上提起你的屁股,并采取一些具体的事情。

Placebo efekat – početak

Autor knjige „PLACEBO STE VI, ozdravljenje umom je moguće“ (Joe Dispenza) početak preporoda poredi sa detlićem koji je tek počeo da kuca po drvetu, što je priznaćemo prilično daleko od cilja. Ali početak je početak. Posle toga pitanje je da li detlić razmišlja o tome što radi. Da li oseća umor npr? Mislim da ne jer se sa pozitivnom vizijom umaramo mnogo manje. 

Tu je i misao Lao Cea: „Put od deset hiljada milja počinje prvim korakom“. Zamislite koliko tek bebe moraju da vežbaju dok ne osposobe sebe da koračaju, trče, plešu, igraju fudbal. Da li neko to broji,

这是海狸个人最喜欢的例子。 目标前有多少工作和杂项操作。

Placebo efekt – zaključak

Kad se krećemo prema cilju ne krećemo se uvek ni pravo, ni brzo, ni nepograšivo. Nekad puzimo (u početku), nekad hodamo, letimo, klizimo… Kako god ali nikad ne brojimo korake jer oni su samo sredstvo. Zbog toga je ranije rečeno da ostavljanje duvana ili smanjivanje težine nisu primarni „sve ili ništa“ ciljevi. Ciljevi trebaju da budu iza. Ako to sebi predočimo dovoljno dobro promena postaje izvodljiva jer na scenu stupa 安慰剂 效果。 同时,我们可以期待诺斯波,这是我们的潜意识。 但我们没有。

我们已经成为我们所感谢的其他人的预测,我们自己的想法,我们有意识和无意识的倾向于自我放纵或在我们之外的权威。 那么,现在我们不会吐露这一切。 另一方面,再次看到自己只需要一点点的勇气和信心。 让我们来评估我们的位置以及我们想要的位置。

Samo je to potrebno. Ne čekajte („kad bi“): da se nešto promeni, da sretnete prave ljude, dobijete na lotou … Ne čekajte veće samopouzdanje, ni da vam tetka ostavi bogatstvo, niti da se nešto promeni u okruženju. Ne čekajte da brige nestanu. Potreban je samo mali ali pravi korak.

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!